Lakodalom a Vándorban,

A Vándor Vigadó minden igényt kielégítő, mégis megfizethető esküvőhelyszín. A nagyobb – akér 130 fős lakodalmak mellett van lehetőség kisebb, akár 20-40 fős szűk körű esküvők lebonyolítására is. Az étteremtől elválasztott privát különtermünk és hangulatos kerthelyiségünk kiválóan alkalmas ezekre a célokra is. Az ifjúpár igényeinek megfelelően lehetőség van akár a szépen parkosított kerthelységben is megrendezni a házasságkötést. Kérésre a polgári szertartás lebonyolítására alkalmas helyszínt is biztosítani tudjuk, illetve lehetőség van extra igények (pl. galambröptetés, repülő lámpás) megvalósítására is. 

Keressen minket bizalommal, segítünk megvalósítani álmai esküvőjét!

A helyszín

Vendégeink mondták

Kedves Karcsi! Életünk legszebb napját ünnepeltük nálatok. Köszönjük, hogy hozzájárultatok, hogy esküvőnk zökkenőmentesen és jó hangulatban telt! Maximálisan elégedettek voltunk a vacsorával, a kiszolgálással, a szállással és természetesen a zenével is. Egyszóval minden szuper volt, köszönjük.

Köszönjük, hogy hozzájárultatok életünk egyik legszebb napjának lebonyolitásához. Esküvőnkön minden tökéletes volt. Az étel finom és bőséges, a kiszolgálás nagyon udvarias. A hangulatért külön köszönet a zenekarnak. Mindenkinek nagyon köszönjük!!