Kedves Vendégeink! Ételeink megnevezése mellett feltüntettük az összetételükben megtalálható allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok

számjelét. A számjelek magyarázatát a lap alján találják.

Levesek

Készételek

Előételek és kímélő ételek

Szárnyas húsételek

Halételek

Sertéshús ételek

Marhahús ételek

Bőségtálak

Desszertek

Köretek

Saláták

Mártások

Feltétek

Allergének

Kedves Vendégeink! Ételeink megnevezése mellett feltüntettük az összetételükben megtalálható allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok

számjelét. A számjelek magyarázatát itt találhatja:

1. Glutént tartalmazó

gabonafélék

2. Rákfélék és a belőlük készült termékek

3. Tojás és a belőle készült termékek

4. Hal és a belőle készült termékek

5. Földimogyoró és a belőle készült termékek

6. Szójabab és a belőle készült termékek

7. Tej és az abból készült termékek

8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek

9. Zeller és a belőle készült termékek

10. Mustár és a belőle készült termékek

11. Szezámmag és a belőle készült termékek.

12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg,

illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben

13. Csillagfürt és a belőle készülttermékek

14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

 

Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket.